Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، آسیه حاجی میرزا علی مدیر و استاد حوزه علمیه خواهران اهل سنت آق قلا استان گلستان، در وبینار «شمیم دخت نبی اکرم (ص)» که عصر امروز به همت معاونت ایران مجمع جهانی تقریب برگزار شد، با تأکید بر اهمیت به  مقام زن و مادر در جمهوری اسلامی ایران، گفت: انتخاب روز خاصی به نام روز مادر و زن، نشان دهنده این اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه انتخاب روز تولد حضرت فاطمه (س) به عنوان روز مادر، گزینش زیبا و معنی داری است، گفت: دختر پیامبر که در دامن رسول الله(ص) تربیت شدند همانگونه که در تمام ابعاد انسانی الگو هستند در زمینه مادری نیز الگویی کامل برای همه مسلمانان هستند.

میرازعلی افزود: رسول خدا(ص) در مورد حضرت زهرا(س) می فرماید که فاطمه بهجت و سرور قلب من است و دو پسرش میوه دل من هستند؛ فاطمه (س) مادر دو الگوی عالی انسانیت امام حسن (ع) و امام حسین(ع) و مادر دو بانوی قهرمان حضرت زینب و ام کلثوم (س) است.

وی تأکید کرد:فاطمه زهرا (س) دختر نمونه، مادر نمونه وهمسر نمونه است؛ آیا من مسلمان که ادعا دارم و افتخار می کنیم امت رسول الله(ص) هستیم، امت محمدی(ص) هستیم، واقعا از سیره حضرت فاطمه (س) در دختر بودنشان، در مادر بودنشان و در همسر بودنشان تأسی گرفته ایم یا خیر؟

استاد حوزه علمیه خواهران اهل سنت آق قلا گفت:ابن صباغ مالکی می گوید، در افتخار فاطمه (س) همین بس که دختر پیامبر(ص) خیر بشر(بهترین خلق خدا) است؛ فاطمه ای که ولادتش پاک و سیده زنان است؛ در هر دینی یک چهره از زن کامل وجود دارد؛ که همه او را تقدیس می کنند و  گویا نشانه خداوند بین مردان و زنان است، در مسیحیت چهره مریم پاکدامن و در اسلام آن چهره کامل فاطمه بتول است.

وی افزود: هرچند همه ادیان الهی برای مادر ارزش قائلند اما اسلام بیش از دیگر مکتبها به این مسأله توجه کرده است و ابعاد شخصیتی حضرت فاطمه (س) را در همه محورهای زندگی ایشان بررسی کرده است؛در روایات اهل تسنن هم به عنوان بانویی جامع فضایل انسانی ترسیم شده است، در صحیح بخاری در باب مناقب حضرت فاطمه (س) آمده است فاطمه سرور زنان بهشتی است؛ در انواع کتابهای عقیده ای ما از جمله عقاید نسفی و کتابهای دیگر ذکر آن بزرگوار به کرات آمده است.

میرازعلی تصریح کرد: پدر ایشان رسول اعظم (ص) دخترشان را ام ابیها لقب دادند و این از روی احساس یا از روی محبتی که نسبت به دخترشان دارند نیست و  معنی عمیق و عظیم دیگری در آن نهفته است؛ سالی که حضرت خدیجه (س) وفات می کنند و عمویشان ابوطالب نیز در همان سال وفات می کنند  به سال حزن نامگذاری می شود؛ در آن سال حضرت فاطمه (س) در کنار پیامبر(ص)  بود؛ اشکهای پیامبر(ص) را پاک می کرد و در هر لحظه حواسش به پیامبر(س) بود و از این رو ام ابیها لقب گرفت.

وی با بیان این مطلب افزود: اما آیا دختران ما با این ویژگی تربیت شده اند؟ در روز مادر و زن، من مادر می توانم بهترین جشن را بگیریم اگر دخترم را به این صورت تربیت کرده ام و اگر همسری به این شکل هستم و اگر قصوری در من صورت گرفت باید به خودم مراجعه کنم و زندگی و روش و مسیرم را تغییر دهم.

میرزا علی گفت: حضرت فاطمه (س) در مدت زمان کوتاه زندگی شان هر لحظه کنار حضرت علی(ع) و همسری نمونه بودند؛ در خانواده شرایط را طوری ایجاد می کند که محبت در آن خانواده برپا بشود؛ محبتی که بین حضرت فاطمه (س) و حضرت علی(ع) بود محبتی بود که نمونه آن عشق در هیچ جا تکرار نشده و اگر هم شده حتما با تآسی گرفتن از زندگی این دو بزرگوار به وجود آمده است.

وی در پایان با اشاره به آیه «وَاخْفِضْ لَهُمَا جَنَاحَ الذُّلِّ مِنَ الرَّحْمَةِ وَقُل رَّبِّ ارْحَمْهُمَا كَمَا رَبَّيَانِي صَغِيرًا» و دعا برای پدرها و مادرها، گفت:انشاء الله خانواده هایی را داشته باشیم و تربیت کنیم که واقعا باعث خوشبختی در جامعه ما بشوند.

انتهای پیام/

تهیه و تنظیم خبر: زهرا غلامی
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: حضرت فاطمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۰۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«قلیان اکسیژن» عوارض نامشخصی دارد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، عرضه «قلیان اکسیژن» در برخی کافی شاپ‌ها و قهوه‌خانه‌ها به موضوع داغ فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی در این روزها تبدیل شده، موضوعی که ظاهرا طرحی مطالعاتی از سوی وزارت بهداشت به منظور جایگزینی قلیان اکسیژن با قلیان دخانی است.

بیشتر بخوانید: آشنایی با بلاهایی که قلیان بر سر سلامت انسان می‌آورد

هرچند بنابر اظهار دکتر غلامرضا حیدری، مجری طرح مطالعاتی بررسی «قلیان اکسیژن»؛ این دستگاه هنوز تایید نهایی را نگرفته و نتایج مطالعات، ملاک تصمیم‌گیری درباره آن خواهد بود، اما این طرح واکنش‌های گسترده‌ای را به دنبال داشته و متخصصان بویژه نسبت به آنچه که «گاز خنده» (اکسید نیتروژن) نام دارد، هشدار داده‌اند و از بابت سوءمصرف و تاثیرات مخرب آن ابراز نگرانی کرده‌اند.

در همین راستا دکتر ایرج خسرونیا، رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران در گفت‌وگو با ایسنا، درباره طرح تحقیقاتی قلیان اکسیژن می‌گوید: قلیان‌ها محل رشد میکروب و قارچ‌ها هستند و هر پک سبب می‌شود مقدار زیادی قارچ و میکروب به قفسه صدری وارد شود. در همین راستا هم ورود هرگونه جسم یا ماده خارجی به ریه سبب آزار و اذیت می‌شود.

وی با بیان اینکه ورود هرگونه ماده شیمیایی به بدن می‌تواند سبب بروز مشکلاتی شود، افزود: هر ترکیبی از مواد شیمیایی که از طریق سیگار، قلیان و حتی هوای آلوده وارد بدن می‌شود، ممکن است در آینده موجب سرطان یا سایر بیماری‌ها شود. معتقدم، وزارت بهداشت نباید به موضوع طرح مطالعاتی قلیان اکسیژن ورود داشته باشد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی درباره استفاده از نمونه انسانی در طرح‌های مطالعاتی گفت: هر کار تحقیقاتی باید با رضایت افراد انجام شود و در وهله نخست روی نمونه حیوانی استفاده شده باشد. پس از اینکه مطالعات روی نمونه حیوانی انجام شد و مضر نبودن مورد آزمایش شده به اثبات رسید، می‌تواند طرح مطالعاتی روی نمونه انسانی انجام شود. انجام یک کار تحقیقاتی به طور مستقیم روی نمونه انسانی از منظر اخلاقی درست نیست.

خسرونیا گفت: هنگامی که نسبت به انجام یک طرح تحقیقاتی اقدام می‌کنیم باید اخلاق پزشکی را در کانون توجه قرار دهیم. عوارض استفاده از قلیان اکسیژن هنوز مشخص نیست و این احتمال وجود دارد که عوارض ناشی از استعمال این قلیان طی یک ماه یا حتی چند سال آینده بروز کند. با توجه به اینکه عوارض استفاده از این قلیان نامشخص است اجرای این طرح مطالعاتی در ۱۰ استان یک کار اشتباه است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228850 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • تبلیغ جامع، شامل ۴ رکن مهم است
  • گفتمان انقلاب و ولایت در سراسر جهان تاثیرات گسترده داشته است
  • شباهتهای جنگ غزه و ائتلاف کفار و مشرکین مکه و یهود مدینه در جنگ احزاب
  • برگزاری آیین سوگواری شهادت امام صادق‌(ع) در باغ موزه انقلاب
  • معرفی ۳۰ معلم نمونه ادارات شهرستان و مناطق سمنان
  • «قلیان اکسیژن» عوارض نامشخصی دارد
  • اسامی ۵۳ نوجوان راه‌یافته به باشگاه قاف اعلام شد
  • روز مادر سال ۱۴۰۳ چه روزی است؟